Geslaagde Bedrijven/Buurt volleybal
vrijdag 24 mei 2013

KOLLUM – Volleybalvereniging Triumphera organiseerde gisterenavond het jaarlijkse bedrijvenvolleybal.  Sinds vorig jaar zijn ook de buurtverenigingen welkom. De avond startte om 19:00 met 12 teams, helaas 5 teams minder dan vorig jaar.

De teams waren ingedeeld in twee poules om het niveau verschil enigszins te beperken. Er werd 2 uur lang fanatiek gespeeld op vier velden. Een aantal teams speelt al jaren mee met dit toernooi waardoor ze al aardig op elkaar ingespeeld raken en zorgen voor mooi volleybal. Daarnaast waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd wat mooie wedstrijden opleverde.

De twee hoofdprijzen bestonden uit een aantal door Talant beschilderde ‘bekers’ gevuld met chocolade gepresenteerd op een dienblad. Deze rijkgevulde dienbladen gingen naar Autorijschool Mollema en buurtvereniging Lyts Begin. De poedel prijzen gingen naar de Cantecleer en Bakkerij vd Bijl. Een ieder bedankt voor de sportieve avond. Organisatie Bert Douma, Liesbeth Huttema en Marijke Osinga van Triumphera.

© Foto’s: Sake Beerstra