Triumphera D1 begint 2014 goed

KOLLUM – Donderdagavond 9 januari stond de eerste volleybalwedstrijd van de tweede helft van de competie voor de dames op het programma. Tegenstanders waren de Trochsetters uit Twijzelheide. Triumphera was gebrand op een overwinning.  Dit omdat ze de vorige wedstrijd tegen de trochsetters hadden verloren. Triumphera kwam met een voltallige selectie van 10 vrouw sterk naar de sporthal de v/d bijhal in Kollum. Er werd de eerste set matig door Triumphera begonnen.

De dames moesten na de vrije feestdagen weer wennen aan elkaar. De set ging gelijk op tot de 20 punten. waarna Triumphera de set naar zich toe trok en de eerste set met 25-22 won. De tweede set werden er 2 personen gewisseld om een betere pass te kunnen verzorgen. Waardoor de aanvallers beter hun werk konden gaan doen. Maar het bleef de gehele set moeizaam gaan. En een wissel van Greetje Dobbinga kon de set helaas ook niet meer redden.

De trochsetters wonnen de tweede set met 25-19. De derde set werd de laatste bankzitter Jellianne Bergsma aan de kant van Triumphera in gezet wat goed uitpakte. Ook met een snoeiharde surf/ opslag van Jose Elzinga bouwden de dames van Triumphera hun voorsprong langzaam op. Er werd goed gewerkt aan de kant van Triumphera , en wonnen de derde set uiteindelijk met 25-18. De dames van Triumphera blijven op een eerste plaats in het klassement aan.