Triumphera D1 pakt de koppositie
Vrijdag 14-03-2014

KOLLUM – Donderdagavond 13 maart speelde triumphera een thuiswedstrijd tegen ODS D2. Triumphera nam een risico, door een paar spelers van posities te wisselen. Dit pakte goed uit, en al gelijk de voorsprong in de eerste set. ODS kwam terug tot een gelijkspel van 18-18, waarna het zelfs even de leiding nam. Triumphera begon beter de passen,waardoor de aanvallen weer goed verliepen; en de eerste set verdiend binnensleept met 25-22. 

In de tweede set kwam Marinke op de buitenaanval in de wedstrijd. De spelers van Triumphera waren goed in eigen spel en maakten weinig fouten. Waardoor ODS als snel tegen een achterstand aankeek. Door serve van Sieneke wordt de voorsprong voor triumphera nog groter namelijk 21-6. ODS komt nog goed terug maar de afstand was te groot. Triumphera wint met 25-12.

De laatste set kwamen er nog twee wissels aan de kant van Triumphera. De score ging gelijk op. ODS begon veel eigen fouten te maken, waardoor Karin met een goede serve 3 punten op rij pakte. Maar door een time-out van ODS op het goede moment komen ze op voorsprong 20-22. Triumphera laat zich nog even van de goede kant zien en maakt de set af met 26-24.

Volgende week donderdag speelt Triumphera een thuiswedstrijd tegen Grado D2.