Verlies Triumphera DS 1
KOLLUM – Donderdag 20 november stond de wedstrijd tegen JMC uit Marum op het programma. Na de 2-1 winst van vorige week tegen ODS, gingen de dames van Triumphera weer met goed moed de wedstrijd in tegen de nummer 1 van de competitie.

De dames van Triumphera begonnen de eerste set sterk, en namen gelijk een paar punten afstand. JMC zat nog niet lekker in hun spel, waardoor Triumphera goede punten scoorde en er steeds een gaatje was van 3 punten. Triumphera pakt de eerste set dan ook met 25-21

In de 2de set kwamen de dames uit Marum steeds beter in hun spel. Bij de dames van Triumphera werden wat persoonlijke foutjes gemaakt. Ze konden de juiste gaatjes niet meer vinden bij de tegenstander, waardoor JMC meer vertrouwen kreeg in hun eigen spel. De set werd verloren met 16-25.

De dames van Triumphera wilden toch graag de laatste set binnenslepen, en begonnen dan ook vol goed moed aan de laatste set. Triumphera speelde bij vlagen goed spel, maar de dames JMC Marum trokken aan het langste eind en wisten dan ook de laatste set met ruim puntenverschil naar zich toe te trekken. Het werd uiteindelijk 13-25. De dames van Triumphera blijven door dit verlies toch op een 2de plaats staan in de competitie.

De volgende thuiswedstrijd voor Triumphera D1 is donderdag 4 december om 20,15 tegen sv Oerterp D2

Foto’s gemaakt door Sake Beerstra