Richard Coumans nieuwe jeugdtrainer

Het is gelukt! We hebben een nieuwe jeugdtrainer gevonden voor onze jeugdteams! En daar zijn we maar wat blij mee. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om invulling te geven aan de vacante positie. Dat was een zware klus. In deze tijd zijn er amper meer jeugdtrainers te vinden. Er zijn veel contacten gelegd. Denk aan clubs om ons heen, overheden, Nevobo en andere instellingen. Uiteindelijk kwamen we via eerdere contacten bij Richard uit en gaat hij aan de slag met onze jeugd.

Woensdag staan de eerste trainingen op het programma en stellen we in de komende tijd Richard ook meer aan je voor. Via deze weg welkom bij Triumphera en veel mooie trainingen toegewenst!

Richard neemt als trainer het stokje over van Greetje Dobbinga. Al langere tijd wilde ze de taak van jeugdtrainer overdragen, dat is nu mogelijk. De afgelopen jaren heeft Greetje gezorgd voor fijne trainingen en konden we rekenen om veel enthousiasme bij de jeugd. Triumphera is Greetje veel dank verschuldigd voor haar inzet van de afgelopen tijd. We zijn blij dat ze aanbleef als trainer toen we als club geen trainer konden vinden. Dank je wel Greetje!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *