Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buurt- en bedrijven volleybaltoernooi

Vrijdag 31 mei 2024

Over het toernooi

Triumphera organiseert haar jaarlijkse Buurt- en Bedrijventoernooi. Een sportieve avond voor iedereen die het leuk vindt om een paar potjes volleybal te spelen. Neem het als buurten en bedrijven tegen elkaar op. Welke buurt of bedrijf kroont zich tot beste volleybalteam van Kollum en omstreken?

Verzamel minimaal 6 tot 8 spelers en schrijf je in. Er moeten minimaal 2 dames meespelen in de wedstrijden. We beginnen om 19.00 uur. Het eerste drankje is inbegrepen!

Voor wie is het toernooi?

Het toernooi is voor alle buurten en bedrijven die het leuk vinden om een potje tegen anderen te volleyballen. Maar ook als je op een andere manier een gezellig team bij elkaar weet te krijgen zijn jullie van harte welkom. Familie, vrienden, sportmaatjes, besties: als het maar gezellig is!

Hoe doe je mee?

Heb je een team bij elkaar gekregen en wil je meedoen? Dat kan! Volg onderstaande stappen om je in te schrijven!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wil je geen nieuw meer missen van het Buurt- en Bedrijvenvolleybaltoernooi? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je krijgt dan als eerste de uitnodiging, blijft op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het toernooi en andere belangrijke informatie. Als je een team aanmeldt word je automatisch op deze nieuwsbrief geabonneerd, zodat je geen nieuw mist over het toernooi en op tijd alle informatie krijgt.

Naam(Vereist)
Lid worden van de BBVT Nieuwsupdate(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Laatste nieuws

Heb je een team bij elkaar gekregen en wil je meedoen? Dat kan! Volg onderstaande stappen om je in te schrijven!