Zoek
Sluit dit zoekvak.

contact

"*" geeft vereiste velden aan

Waar gaat je vraag over?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(06) 427 333 78

Alleen dringende wedstrijdzaken

faq's

Veel gestelde vragen

Jazeker! Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met onze vereniging. Laat je gegevens achter op ons contactformulier zodat we met je kunnen kijken welk team hiervoor het beste is. Daarmee voorkomen we ook dat je voor een dichte deur staat als we onverhoopt buiten de deur zijn.

Je kunt je aanmelden bij onze vereniging via de knop ‘Lid worden’ in het menu van deze website. Heb je nog niet een keer mee getraind? Neem dan eerst contact met ons op om kennis te maken bij een van de teams.

Als vereniging werken we per seizoen, lopende van 1 juli tot het jaar daarop 31 juni. In onze statuten staat dat er een opzegtermijn is van 1 kalendermaand. Het lidmaatschap wordt altijd stilzwijgend verlengd voor een jaar. Als vereniging bereiden we een nieuwe seizoen altijd voor en kunnen we na 1 juli diverse gemaakte afspraken niet meer annuleren. Denk aan zaalhuur bij de gemeente, vastleggen trainers, contributie aan de Nevobo en inschrijfgeld voor diverse competities. Wanneer je later opzegt ben je contributie verschuldigd voor het gehele seizoen. Alleen voor hele bijzondere situaties kun je bij het bestuur een verzoek indienen om het lidmaatschap eerder te beëindigen. Denk bijvoorbeeld aan langdurige blessures en zwangerschap. Neem contact met ons op als je een verzoek voor vroegtijdige beëindiging van je lidmaatschap aan het bestuur wilt voorleggen.

Onze thuisbasis

Triumphera speelt haar thuiswedstrijden in de Van der Bij-hal in Kollum. Ook de meeste trainingen vinden hier plaats. Check het wedstrijdschema bij de verschillende teams of onze homepage voor het actuele programma.