Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom op de nieuwe website!

Ja je ziet het goed. We hebben het heel spannend gemaakt, maar we gaan dan nu echt los! De nieuwe website is een tijdje geleden in de lucht gegaan, maar we waren er nog niet aan toe gekomen om deze goed in gebruik te nemen.

De meeste onderdelen zijn inmiddels aangepast, toch zullen er her en der ook nog wat aanpassingen plaats moeten vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bestuurspagina en informatie over de commissies. Wat wel al is vernieuwd is het super moderne aanmeldformulier en het contactformulier.

Maar het beste vinden wel we de automatische informatie over de competitie! Op de nieuwe teampagina’s kun je nu van alles over het betreffende team leden en zie je ook gelijk de uitslagen, stand en het programma. Gaaf toch?! Neem snel een kijken en laat ons weten wat je hier van vindt!