Zoek
Sluit dit zoekvak.

Big Tasty wint Nieuwjaarstoernooi 2020

Volleybalvereniging Triumphera organiseerde op vrijdagavond 3 januari weer het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi. Alle (oud)leden waren weer welkom om met zijn allen 2020 sportief te beginnen.

Er was een goede opkomst van zowel recreatieve als competitie spelende leden en een aantal oudleden. Hierdoor konden er 6 gelijkwaardige teams worden gevormd. De organisatie was dit jaar in handen van Dames 1. Het thema van de teamnamen die zij bedacht hadden was daarom voor hen heel toepasselijk, namelijk McDonalds gerechten. Alle teams speelden tegen elkaar in wedstrijden van 12 minuten. Er werden fanatieke en lange rally’s gespeeld, maar ook de gezelligheid was duidelijk aanwezig.

Hoewel de BigMac het beste verkoopt in de McDonalds, waren zij niet de beste van de avond. Zij zijn op de laatste plaats geëindigd. De eerste prijs werd na afloop in de kantine uitgereikt aan de “BigTasty’s”.

De complete einduitslag was als volgt:

  1. BigTasty
  2. McWrap
  3. McKroket
  4. Happy Meal
  5. McFlurry
  6. BigMac

Na de prijsuitreiking werd er nog met zijn allen geproost op een sportief, gezond en gelukkig 2020. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Op woensdag 8 januari beginnen de trainingen weer. Donderdag 16 januari gaan we weer verder met de tweede seizoenshelft van de competitie.

Kijk voor meer foto’s (gemaakt door Sake Beerstra) op de site van RTV NOF.