Zoek
Sluit dit zoekvak.

Corona informatie op de website

Vanaf nu is er een speciale corona pagina aanwezig op onze website. Deze kun je raadplegen via www.triumphera.nl/corona. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van alle afspraken en maatregelen die gelden bij het gebruik van de sporthal. De meeste afspraken zijn alle leden per e-mail toegezonden via de nieuwsbrief. Het kan echter geen kwaad om deze nog eens door te lezen.

Op deze pagina lees je ook aanvullende maatregelen die gelden tijdens wedstrijden en aanpassingen die tijdens de wedstrijden gelden, zowel voor spelers als scheidsrechters. Op de pagina staat aangegeven wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt. Daarnaast publiceren we ook (korte) nieuwsberichten wanneer er wijzigingen zijn en versturen we extra nieuwsbrieven wanneer dit nodig is. Informeer elkaar over wat je hebt gelezen en spreek een ander aan als je ziet dat de naleving niet gaat zoals het moet.

De gemeente Noardeast-Fryslân heeft aangegeven te zullen controleren op de toepassingen van de maatregelen. Wanneer we dit niet goed uitvoeren als verenigingen kan dit consequenties hebben, mogelijk met ontzegging van toegang tot de sporthal. Laten we als vereniging gezamenlijk er voor zorgen dat dit niet nodig is.