Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verplichte registratie aanwezigheid

In verband met de corona-crisis worden we als vereniging geacht een registratie te hebben van de personen die aanwezig zijn tijdens trainingen. Dit is noodzakelijk in het geval van (mogelijke) besmettingen. Om dit zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te doen heeft het bestuur gekozen om dit in digitale vorm te doen. Via de speciale app genaamd ‘Teamy’ is dit heel eenvoudig te doen. Vanaf een aantal dagen voor de training vraagt de app of je aanwezig bent op de training. Tot vlak voor de training kun je dit aanpassen. Bouke Koning zal voor elk team een groep aanmaken in de app en via de aanvoerder de link verspreiden. Door op de link te klikken kun je de app downloaden en in gebruik nemen.

Voor de competitiespelende teams worden tevens de wedstrijden toegevoegd. Met de app kun je ook direct zien wie er wel of niet komen en kun je ook berichten naar elkaar sturen. Is er een speler in je team die geen smartphone heeft? Spreek dan binnen het team af op welke manier de aanwezigheid van die persoon wordt vastgelegd. Deze informatie moet minimaal 14 dagen worden bewaard als dit niet digitaal gebeurd.