Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geef je actuele contactgegevens door

Naar aanleiding van de coronamaatregelen hebben wij van alle leden een juist e-mailadres en telefoonnummer nodig. Dit gaat samen met de registratie van aanwezige leden op trainingen en bij wedstrijden. We merken dat we niet van alle leden de juiste contactgegevens hebben. Hierdoor mis je mogelijk belangrijk nieuws en/of kunnen wij je niet bereiken bij calamiteiten.

Aan alle leden doen wij daarom het verzoek om de juiste contactgegeves opnieuw door te sturen. Ook als je van mening bent dat we de juiste gegevens hebben. Ben je onlangs verhuisd? Ook dat kun je direct doorgeven. Alle gegevens leggen we (opnieuw) vast in de ledenadministratie, zodat deze weer up-to-date is. Tot slot vragen we in combinatie met de controle van je gegevens ook een reactie te geven op de vraag met betrekking tot de privicywetgeving (AVG).