Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen publiek tijdens wedstrijden en trainingen, kantine gesloten

Gisteravond, 28 september 2020, heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd ter bestrijding van het corona virus. Belangrijkste maatregel die ons treft is dat er geen publiek meer bij wedstrijden mag zijn. Gezien ons wedstrijdschema gaat deze maatregel per direct in en geld voor alle teams, ook voor de CMV-teams. Voor CMV geld dat alleen een ouder die ook de rol van coach heeft aanwezig mag zijn. Andere ouders die hun eigen kind komen brengen mogen helaas niet naar binnen.

De maatregelen zijn afgekondigd door de overheid en duren in ieder geval de komende drie weken. Aan het einde van de periode zal het kabinet dit evalueren en bekend maken welke wijzigingen er noodzakelijk zijn.

Als bestuur rekenen wij op jullie medewerking, ook richting gasten. Let ook op de andere regels die verplicht zijn gesteld zoals het schoonmaken van de materialen tijdens en na de wedstrijd. Meer informatie vind je op de speciale coronapagina van onze vereniging.