Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vanaf 5 juni trainen weer mogelijk

Vanaf 5 juni worden er meerdere versoepelingen doorgevoerd in de maatregelen die nu gelden vanwege de corona-pandemie. Daardoor is het weer mogelijk om vanaf die datum indoor te trainen als team. Ook de teams van Triumphera kunnen vanaf die datum de trainingenn weer hervatten.

De maatregelen die nog steeds gelden zijn bijgewerkt op onze corona-pagina en kun je hier vinden. Het is verplicht deze door te lezen als je naar de sporthal gaat en je hier aan te houden. Doe je dit niet dan loopt de vereniging het risico de toegang tot de sporthal te worden ontzegd. BOA’s kunnen controles uitvoeren.

Belangrijk is dat het verplicht is te registreren wie er bij een training aanwezig zijn. Dames 1, 2, 3 en heren 1 gebruiken hiervoor de Teamy-app. De recreantenteam houden dit op hun eerder gebruikte notities bij. Bij de jeugd zorgt de trainer voor deze registratie.