Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wedstrijdprogramma vastgesteld

Nog maar een paar weken en dan is het hopelijk zover: de competitie van 2021-2022 gaat beginnen! In de afgelopen maanden heeft de Nevobo samen met alle verenigingen hard gewerkt om het competitieschema gereed te maken. Er zijn heel veel verschuivingen, wijzigingen en helaas ook terugtrekkingen geweest in het land. Laten we hopen nu we weer kunnen beginnen dat het plezier er weer snel is en we onze mooie sport weer kunnen laten zien.

In de Mijn Volleybal-app kun je jouw team en/of vereniging weer als favoiert instellen en zelfs koppelen aan je agenda. Zo blijf je ook op de hoogte van de wijzigingen. En ook het laatste verenigingsnieuws kun je in de app vinden. Ook kun je de wedstrijden vinden onder het kopje Teams op deze website.

Let op! Hou er weer rekening mee dat je op het juiste veld speelt, met name bij thuiswedstrijden. Teams die op hetzelfde veld spelen, fluiten elkaars wedstrijd. Hou hier alvast rekening mee.

Veel plezier toegewenst met de wedstrijden!