Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Alle teams moeten elkaar kunnen fluiten. Dames 1, dames 2 en heren 1 spelen in de 2e klas. Met alleen het spelregelbewijs van volleybalmasterz mag je dit nog niet doen. Vanuit elk team moeten er voldoende scheidsrechters aanwezig zijn om deze wedstrijden te kunnen fluiten. Daarvoor moet je een vaardigheidstraining volgen. Dit is een avond van 3 uren waarin allerlei onderwerpen aan bod komen. De cursus mag gegeven worden door Marinke en Bouke, die hiervoor speciaal een opleidingsavond hebben gevolgd. Zij zijn daarmee verenigingsexpert voor de scheidsrechterscursus VS4 geworden. Volg je deze cursus met succes? Dan ben je bevoegd om wedstrijden in de 2e en 1e klas te fluiten.

Inventariseer binnen je team welke leden mee gaan doen, zodat je team in staat is om de aangewezen wedstrijden te kunnen fluiten. Hoe meer teamleden dit doen, des te meer kun je spreiden. Op de cursusavond is er plaats voor 14 personen en vol=vol.

Let op! Voordat je aan deze cursus mee mag doen moet je succesvol het spelregelbewijs hebben gehaald via volleybalmasterz.nl.
Ook leden die al een scheidsrechterslicentie hebben t/m 3e klas of t/m 1e klas mogen aansluiten bij de vaardigheidstraining, omdat we van een aantal leden hebben gehoord dat ze graag hun kennis op willen frissen. Zij zijn uiteraard van harte welkom.

Er zijn 4 data geprikt waarop Bouke en Marinke beschikbaar zijn. Via onderstaande link kun je jezelf aanmelden.

https://datumprikker.nl/paxvjqvhiuy8pb87