Zoek
Sluit dit zoekvak.

15 oktober 2021: vaardigheidstraining scheidsrechters

Op vrijdagavond 15 oktober 2021 organiseert Triumphera een vaardigheidstraining voor scheidsrechters die hun licentie willen halen om 2 en 1e klas te mogen fluiten. Vanuit de Nevobo-spelende damesteams zijn er al meerdere aanmeldingen ontvangen. Er is nog ruimte voor 4 deelnemers. De aanvang is om 19.00 uur.

Lijkt het je leuk om te gaan fluiten, fluit je nu al 3e klas of wil je de cursus gebruiken als opfrissing? Dan is dit je kans om je aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar wedstrijden@triumphera.nl. Het is belangrijk dat je voor 15 oktober het spelregelbewijs hebt gemaakt als je deze nog niet hebt. Dit doe je zelf via Volleybalmasterz.nl. Hiervoor heb je jouw volleybalaccount nodig. Heb je deze nog niet? Dan kun je die eenvoudig aanmaken met de relatiecode die op je spelerspas staat.