Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bingo + Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering is al een aantal keer verplaatst. Gezien de huidige coronamaatregelen is het weer mogelijk om bij elkaar te komen. Ook zijn de eerste competitiewedstrijden gespeeld en is iedereen weer volop aan het trainen. Graag nodigen wij je daarom uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 27 oktober a.s.. De trainingen voor die avond komen te vervallen. Meer informatie, met o.a. de agenda en notulen van de vorige vergadering, volgt nog.

Bingo

Deze avond staat niet alleen in het teken van de ALV. We gaan er een leuke avond van maken door ook een Bingo te organiseren. Hier zijn leuke prijzen te winnen! Graag zien wij jou op woensdag 27 oktober om 19.30 uur in de Van Der Bij-hal.