Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vernieuwde opzet nieuwsbrief

Vanaf deze week ontvang je de vernieuwde nieuwsbrief van Triumphera in je mailbox. In de afgelopen tijd lukte het niet altijd om een nieuwsbrief te verzenden door allerlei omstandigheden. Als bestuur vonden we dat dit moest veranderen en daarom gaan we de communicatie iets anders inrichten.

Vanaf deze week zal het nieuws vanuit het bestuur, commissies en eventueel teams worden gedeeld via de website en een vernieuwde nieuwsbrief. De communicatie kun je daardoor op een centrale plek vinden en daardoor hoeven we minder losse appjes en mailtjes te versturen. Vervolgens wordt de nieuwsbrief automatisch wekelijks verzonden wanneer er in de afgelopen week nieuwsberichten zijn geplaatst. Uiteraard slaan we een weekje over als er geen nieuws is. Deze vernieuwde opzet zorgt er voor dat niet meer handmatig een nieuwsbrief moet worden samengesteld. En dat scheelt tijd!

Om vanaf nu geen nieuws meer te missen is het dus belangrijk dat je het nieuws op de website volgt of je mailbox in de gaten houdt. Daarnaast kun je het actuele nieuws ook altijd lezen in de ‘Mijn Volleybal’-app, onder het nieuws vanuit de Nevobo. Je kunt daar ook het programma, uitslagen en standen van de Nevobo-competitie vinden.

Download de ‘Mijn-Volleybal’-app voor Android of iPhone.