Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaarvergadering succesvol!

Vorige week was het na 2 jaar tijd voor de ledenvergadering. Om iedereen zoveel mogelijk de kans te geven er bij aanwezig te zijn waren er geen trainingen. Het is belangrijk om een ledenvergadering te bezoeken, omdat de toekomst van de vereniging wordt besproken. Een aantal leden had zich afgemeld, toch waren er ook leden die niet zijn gekomen en zich niet hadden afgemeld. Hiervoor waren wel consumpties besteld.

De ledenvergadering was een succes te noemen. Er werd gesproken over hoe taken binnen de vereniging ingevuld kunnen worden, omdat het lastig is vrijwilligers te vinden. Daarnaast is geprobeerd een opvolger te vinden voor Albert Hoof, die de functie van voorzitter graag over wil dragen. Hij geeft dit al een paar jaar aan maar tot op heden zonder succes. Onder de aanwezigen is helaas geen aanmelding geweest. Via deze weg daarom de oproep om eens na te denken of jij die nieuwe voorzitter bent of weet wie dit goed zou kunnen doen.

Na de ledenvergadering was het tijd voor BINGO! Er werd fanatiek gespeeld onderleiding van bingomaster Bouke Koning. Er waren meerdere leuke prijzen ingeslagen die hun weg vonden naar de winnaars. Onder het genot van drankjes en lekkere borrelhapjes was het een geslaagde en gezellige avond.

Leden krijgen binnenkort via een apart bericht de notulen toegezonden, zodat je kunt lezen wat er is besproken.