Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hulp gezocht: Koningsspelen!

Op vrijdag 22 april 2022 worden op de Koningin Julianaschool in Kollum de Koningsspelen gehouden. Voor deze speciale dag worden voor inderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar allerlei sportclinics gegeven, waaronder volleybal. Als vereniging zijn we gevraagd hier invulling aan te geven.

Voor de vereniging een mooie kans om kinderen kennis te laten maken met volleybal. Daarom zoeken we hulp om ons tijdens 2 clinics te helpen de kinderen te begeleiden. Het aantal kinderen dat we mee kunnen laten doen aan de volleybalclinic is afhankelijk van de hoeveelheid hulp. Daarom een beroep op jou om ons te helpen!

De clinics zijn van 9.30 tot 11.00 uur en van 12.30 tot 13.30 uur. De jeugdtrainers van Triumphera vragen we hier ook bij aanwezig te zijn. Kunnen we op jou rekenen en daardoor veel kinderen kennis laten maken met onze prachtige sport? Meld je dan nu aan bij het bestuur via info@triumphera.nl.