Zoek
Sluit dit zoekvak.

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Volleybalvereniging Triumphera doet dit jaar weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Help jij mee met het sparen van munten voor onze club?

Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Kollum. Voor de munten krijgt onze vereniging geld. Dit geld investeren wij in onze jeugd. Zo wordt het geld gebruikt voor het organiseren van leuke uitjes en activiteiten, werven van nieuwe leden en het opleiden van jeugdtrainers.

Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een sponsormunt. Je ontvangt 15 sponsormunten bij aankoop van de spaarsprinter. Dit is elke week een andere fruit- of bakkerijaanbieding. Daarnaast zijn er nog speciale aanbiedingen waarbij je extra munten ontvangt.

Helaas mag Triumphera vanwege de onzekerheden rondom de coronamaatregelen dit jaar niet in de supermarkt staan om extra munten te verzamelen. Daarom hopen wij dat we kunnen rekenen op al onze leden om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Vraag dus aan al je vrienden en familieleden of ze de sponsormunten in de buis van Triumphera willen doen of dat ze de munten aan jou willen geven, zodat jij ze in onze buis kunt doen!

Wil je weten hoeveel munten Triumphera op dit moment heeft verzameld? Of wil je weten bij welke actieproducten je deze week extra munten ontvangt? Op deze website kunnen je alles vinden rondom de Jeugd Sponsor Actie https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa