Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat doe jij in het nieuwe seizoen?

Wellicht al een gekke vraag, toch is het de realiteit waar we als vereniging naar toe werken. Vanaf aankomende maand staat de inschrijving open voor het seizoen 2022-2023. In april moeten wij aangegeven met welke teams we deel gaan nemen in de competitie. Hopelijk een seizoen die na de afgelopen jaren zonder obstakels gaat verlopen, iets waar veel sporters aan toe zijn.

Binnenkort vragen wij de aanvoerders om per team te inventariseren hoe de toekomstplannen er uit zien, zodat we een goed beeld krijgen en weten welke teams we gaan inschrijven. Denk hier alvast over na en bespreek dit in je team.

Ook voor de teams die niet in de Nevobo-competitie deelnemen is het goed om hier alvast over te spreken. Voor alle teams moeten we ook gaan beginnen met het inhuren van de zaal om te kunnen trainen. De gemeente zal hier tijdig een overzicht van willen hebben zodat ze de zaal goed kunnen verdelen aan alle huurders.

Laat je aanvoerder zo snel mogelijk weten wat jij volgend seizoen gaat doen, zodat het bestuur in april de aanvraag in kan dienen.