Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sonnema Dakbedekking sponsort vestjes C-jeugd Triumphera

Donderdagavond speelde de jeugd van Triumphera voor het eerst sinds lange tijd weer een thuiswedstrijd. Hét moment voor de presentatie van de nieuwe vestjes die het team kreeg. Sponsor Jacob Sonnema van Sonnema Dakbedekking is vaste supporter van het team.

Hij startte vorig jaar maart met zijn bedrijf in Kollum en bood spontaan aan om het team in het nieuw te steken. Donderdagavond mocht het team laten zien hoe goed het staat wanneer je allemaal hetzelfde vestje draagt, met het logo van Sonnema Dakbedekking op de achterzijde. Zowel het team als de sponsor is erg blij met het resultaat.

Sonnema Dakbedekking is een jong bedrijf maar beschikt over veel ervaring m.b.t alle hellende en platte daken. Veelzijdig in oplossingen en vakkundig in uitvoering. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op www.sonnemadakbedekking.nl.

Foto: Sake Beerstra. Op de foto achter v.l.n.r.: Liesbeth Huttema (trainer/coach), Freke Wijbenga, Eefje Holtsema, Lone Hollander, Carlijn Holtsema, Gwen Kazimier en Jacob Sonnema van Sonnema Dakbedekking. Voor v.l.n.r.: Wietze Menne van der Zwaag (trainer/coach), Roderick van der Veen, Tycho Dobbinga, Femke Agema, Amarins Banga en Hadassa Held.