Zoek
Sluit dit zoekvak.

Richting de zomer, tot volgend seizoen?

Het gaat nu echt snel… We zijn halverwege mei. De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld en de trainingen gaan de laatste maand in. Deze stoppen in week 27 (4 t/m 8 juli). In de afgelopen tijd is bij de competitiespelende teams al geïnformeerd wat ze gaan doen na de zomer, op basis daarvan hebben we de inschrijvingen bij de Nevobo al gedaan. Bij de recreantenteams is hier vast ook al over gesproken, zodat we als bestuur komend seizoen ook op de juiste manier de zaal kunnen aanvragen.

Als bestuur hopen we iedereen komend seizoen weer te zien. Toch zijn er ook leden die wellicht gaan stoppen. Dan is het goed dat wij dit tijdig weten. Binnen Triumphera is de afspraak dat het lidmaatschap voor 1 juni opgezegd moet zijn. Na deze datum kan de vereniging niet meer onder verplichtingen zoals zaalhuur en competities uit. Mocht je komend seizoen niet meer bij ons gaan trainen en/of spelen? Zeg dan voor 1 juni je lidmaatschap op. Dit doe je via onze website.