Zoek
Sluit dit zoekvak.

Penningmeester

Helaas zal er dit seizoen geen Herenteam meer actief zijn bij Triumphera. Door te weinig spelers moest dit team terug worden getrokken. Als resultaat hiervan heeft Brucht Douma (speler) aangegeven ook het penningmeesterschap over te willen dragen. Tot einde 2022 zal hij de taak van penningmeester op zich nemen, daarna moet iemand anders deze taak vervullen. Vanaf heden is er daarom de vacature voor Penningmeester. Het spreekt voor zich dat een vereniging niet kan draaien zonder penningmeester en daarom doen we een dringend beroep aan iedereen om na te denken of dit iets is voor jou. Daarmee vervul je niet alleen een leuke taak, maar zorg je er ook voor dat de club door kan blijven draaien.

Jouw taken

Als penningmeester vervul je o.a. de volgende taken:

  • Bij- en afschrijvingen verwerken op onze bankrekening
  • Boekhouding bijhouden
  • 4x per jaar contributie innen
  • Verwerken aan- en afmelding leden
  • Bijwonen van bestuursvergadering (circa 6x per jaar)
  • Bijwonen van jaarvergadering
  • Kleine andere werkzaamheden

Wil je meer weten over de werkzaamheden van penningmeester? Neem dan contact op met Brucht via penningmeester@triumphera.nl. Hij vertelt je er graag meer over en zorgt ook voor een goede en warme overdracht.