Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wedstrijdschema Nevobo 2022-2023

Tot 1 september hebben thuisspelende verenigingen de mogelijkheid om het wedstrijdschema voor thuiswedstrijden de optimaliseren, zodat deze voldoet aan de opzet zoals de thuisclub deze voor ogen heeft. Voor Triumphera zijn er een aantal uitgangspunten waar het schema van de thuiswedstrijden aan moet voldoen. Bijvoorbeeld om de indeling van scheidsrechters mogelijk te maken. Deze lees je verderop. Op 23 augustus zijn onze thuiswedstrijden definitief gepland en kun je deze terugvinden op de site en in de Volleybal-app. Controleer deze goed, voor alle seniorenteams zijn er wijzigingen. Hou er rekening mee dat uitwedstrijden ook nog tot 1 september kunnen worden aangepast. Na deze datum moeten wijzigingen altijd in overleg.

Uitgangspunten

  • Er is geen Heren 1 vanaf dit seizoen.
  • Er zijn 3 seniorenteams en 2 jeugdteams
  • Jeugd B en C moeten altijd om 19.30 uur spelen (later is reglementair niet mogelijk)
  • Er moet altijd een seniorenteam om 19.30 uur spelen, om scheidsrechters om 21.00 aan te kunnen wijzen.
  • De 2 teams die om 21.00 uur spelen moeten in totaal 3 scheidsrechters leveren voor de wedstrijden van 19.30 uur (2x jeugd en 1x senioren).

De aanvoerders zijn gisteren met een uitgebreider bericht geïnformeerd. Daarbij is ook het wedstrijdschema gedeeld met de wedstrijden die door elk team gefloten moeten worden. Alle damesteams spelen nu 2e klas. Niet alle scheidsrechters mogen deze fluiten. Dit kan pas als de vaardigheidstraining daarvoor is gevolgd. Alle scheidsrechters mogen wel de Jeugd fluiten. De aanvoerders hebben een actueel overzicht ontvangen van de huidige scheidsrechterlicenties.

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande? Laat dit dan weten aan de aanvoerder.