Zoek
Sluit dit zoekvak.

DWF 2.0 en geen spelerskaarten meer

Vanaf dit seizoen gebruiken we het vernieuwde Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 2.0! Met DWF 2.0 is er geluisterd naar de wensen van gebruikers en beveiligingsissues opgelost. Om goed aan de slag te kunnen adviseren we je om deze informatie goed door te lezen zodat het bij de wedstrijden soepel verloopt. Dit geld voor zover teams (aanvoerders) en scheidsrechters! Lees het bericht welke de Nevobo heeft verspreid:

Naast dat DWF in een nieuw jasje is gehesen en beschikt over een moderner uiterlijk, zijn er flink wat verbeteringen doorgevoerd. Hiermee willen we blijven voldoen aan de wensen van de gebruikers.

Verbeteringen DWF 2.0

 1. Geen spelerspassen meer nodig
  Met de komst van DWF 2.0 zijn er geen spelerspassen meer nodig. Verlopen spelerspassen worden dan ook niet meer vervangen. De controle van spelerskaarten voor de wedstrijd gebeurd nu digitaal via het DWF.
 2. Beveiligingsissues opgelost
  Met DWF 2.0 kan er geen misbruik meer worden gemaakt van het systeem. Zodra er iemand in het DWF zit, vaak de teller, kan niemand anders in het formulier;
 3. Offline gebruik mogelijk
  Mocht de WIFI uitvallen, kan het DWF nog steeds gebruikt worden. Zo kan de gebruiker zonder verbinding punten toekennen en spelerswissels doorvoeren;
 4. Gebruiksvriendelijker
  Met DWF 2.0 wordt de gebruiker begeleid bij de te nemen stappen. Zo kan iedereen zonder kennis gebruikmaken van de vernieuwde DWF;
 5. Vernieuwde software
  Om het DWF toekomstbestendig te houden hebben we gekozen voor de nieuwste software;
 6. Feedback
  Je kunt direct feedback versturen bij issues die je tegenkomt;
 7. Switchen
  Je kunt nu ook gemakkelijk switchen tussen ‘resultaat invoeren’ en ‘live bijhouden’ tijdens de wedstrijd.

DWF 2.0 bij toernooidagen
Naast competitiewedstrijden wordt het DWF vanaf komend seizoen ook ingezet op toernooidagen, zoals de Volleybaldirect Open, nationale beker en CMV-toernooien.

DWF per 1 september te gebruiken
In deze versie is ook de demoversie verwerkt waarmee jullie de komende weken, voor de start van de competitie, mee kunnen oefenen. Raadpleeg ook de pagina www.nevobo.nl/dwf voor alle eventuele instructies, handleiding en hulpmiddelen.