Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rabo ClubSupport: stem op Triumphera!

Afgelopen maandag 5 september is de stemperiode van Rabo ClubSupport 2022 begonnen! Dat betekent dat klanten die tevens lid zijn van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Natuurlijk doet Triumphera ook mee dit jaar. Wij roepen daarom alle leden op om familie, vrienden en bekenden te mobiliseren hun stem uit te brengen op Triumphera. Hoe meer stemmen, des te groter is de bijdrage die de club mag ontvangen.

Ga naar de Rabo app en breng je stem uit. Krijg je niet direct het bericht dat je kunt stemmen? Klik dan als je bent ingelogd op Service en vervolgens op ClubSupport. Zoek op Triumphera en nog 2 verenigingen en verstuur je stem! Stemmen kan tot 27 september!

P.s.: niet om je familie, vrienden en bekenden te vragen om ook op ons te stemmen.