Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nevobo pasfoto aanpassen?

Met de introductie van het nieuwe Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) zijn er geen spelerskaarten meer. Controle van de identiteit vind vanaf dit seizoen digitaal plaats. We weten en hebben in de wandelgangen al gehoord dat sommige pasfoto’s die op de oude spelerskaarten stonden niet meer echt gelijkend waren.

De pasfoto’s zoals ze nu in de administratie staan en altijd op de spelerskaarten stonden, worden vanaf nu gebruikt voor de digitale controle. Wil je deze foto aanpassen? Dan kun je vanaf nu deze via de site aanpassen. Op www.triumphera.nl kun je onderaan de site de optie ‘Pasfoto uploaden’ vinden. Vul je gegevens in en upload je digitale pasfoto. Binnen een week is deze foto dan actief tijdens wedstrijden.

Let op! Zorg er voor dat het wel een goede pasfoto is waarom alleen je gezicht goed en duidelijk is te zien, zoals een pasfoto er uit hoort te zien.