Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tijd dringt: gaat Triumphera stoppen?

Een aantal weken geleden heb je op de website en in de nieuwsbrief kunnen lezen dat de vereniging een nieuwe penningmeester nodig heeft. Brucht zal per 31 december zijn taak neerleggen als penningmeester. Hij is geen lid meer van de vereniging door het wegvallen van Heren 1 en wil het stokje daarom overdragen. Tot nu toe heeft niemand zich gemeld om deze taak over te nemen. Daardoor begint de tijd te dringen. Zonder penningmeester kan de vereniging niet doordraaien. Daarom doen we nogmaals een beroep op alle leden! Heb jij zin om deze mooie taak over te nemen en de financien in goede banen te leiden? Of ken jij die persoon die hiervoor geknipt is? Laat het ons dan weten!

Wat als er geen nieuwe penningmeester komt?

Als er na 31 december geen nieuwe penningmeester is betekent dit, zoals al gezegd, dat deze belangrijke werkzaamheden blijven liggen en de club niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Dat is iets wat de nog zittende bestuursleden willen voorkomen en niet zover willen laten komen. In de bestuursvergadering is daarom aangegeven dat de vereniging niet verder kan gaan als er geen nieuwe penningmeester is. Dat betekent zelfs dat Triumphera zichzelf op zal moeten heffen om te voorkomen dat bestuursleden aansprakelijk worden gesteld als verplichtingen niet na worden gekomen.

En dan nog een nieuwe voorzitter

Al ruim twee en een half jaar heeft Albert Hoof aangegeven te willen stoppen als voorzitter. De overige bestuursleden vinden dat deze wens van Albert nu ook echt werkelijkheid moet worden. Maar ook een nieuwe voorzitter heeft zich nog niet gemeld. En ook daar zijn we naarstig naar op zoek. De nog zittende bestuursleden hebben uitgesproken dat de energie om de vereniging draaiende te houden steeds minder aanwezig is. Verse aanvulling zal dit ongetwijfeld om kunnen draaien! Daarom ook hiervoor de oproep: wie maakt ons bestuur weer voltallig, weet goed te delegeren en contacten te leggen, en vind het leuk mee te bouwen aan de leukste balsport die er is voor Kollum en omstreken? Ben jij dat? Weet jij wie? Laat het ons weten!

En hoe nu verder

In de komende maanden hopen we aanmeldingen te krijgen en in de ledenvergadering de nieuwe bestuursleden voor te kunnen dragen. Komt er geen reactie? Dan komen we als resterend bestuur nog een keer langs bij te meeste teams om jullie te informeren wat we nodig hebben. En als daaruit ook geen succes komt? Dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat de prachtige club Triumphera volgend jaar misschien niet meer zal bestaan…

Denk mee, doe mee, bouw mee! Hou onze vereniging actief en bloeiend en zet je behalve zelf het balletje slaan ook in om de club draaiende te houden.

Want een vereniging ben je en draai je met z’n allen!!

Bestuursleden Triumphera