Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanmelden feestavond 24 juni 2023

Zoals je een tijdje terug kon lezen in de nieuwsbrief gaan we op 24 juni het seizoen op een te gekke manier afsluiten. Om definitief te kunnen bepalen hoeveel mensen we kunnen verwachten tijdens het toernooi en wie er komen eten, vragen wij je zo snel mogelijk op te geven.

Helaas lukte ons het niet om het eerder aan je te vragen. We doen een beroep aan iedereen om zo snel mogelijk aan te melden maar wel op uiterlijk 17 juni. Dit is nodig om de hal te reserveren en het aantal eters door te geven aan De Colle.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een mixtoernooi om 16.00 uur in de Van der Bij-hal in Kollum. Iedereen is daarbij welkom, we gaan lekker mixen! Vervolgens gaan we rond 18.00 uur eten in De Colle in Kollum, er is een heerlijk buffet besteld. En alsof dat nog niet genoeg is, zetten we de bingomachine weer aan en gaan we gezellige bingo spelen!

Voor het eten vragen we een eigen bijdrage van 10 euro per persoon, die op bij die avond af kunt rekenen. Wij rekenen op een ieders komst. Geef je op t/m uiterlijk 17 juni. Wanneer er onvoldoende deelname is wordt de avond geannuleerd.

Feestavond

Naam(Vereist)
Ik geef me op voor…
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.