Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nevobo competitie bekend

In de afgelopen weken is het wedstrijdschema voor de Nevobo-competitie gepubliceerd. Verenigingen hebben tot 1 september de mogelijkheid de thuiswedstrijden te optimaliseren, en zo eigen wensen door te voeren. Voor Triumphera gebruiken we deze mogelijkheid om het schema zo neer te zetten dat het eenvoudiger is om elkaars wedstrijden te kunnen fluiten. Komend seizoen hebben we 2 seniorenteams (dames) die elkaar dus moeten fluiten. De twee jeugdteams zullen ook gefloten moeten worden, dat gebeurd dan telkens door het laat spelende seniorenteam. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat iedereen leuke en sportieve wedstrijden kan spelen.

De thuiswedstrijden zijn deze week zoveel mogelijk geoptimaliseerd met bovenstaande uitgangspunt in gedachten. Voor de tweede helft van het seizoen wordt de jeugdcompetitie omstreeks december gepubliceerd.

Hou er rekening mee dat tot 1 september de planning van vooral de uitwedstrijden nog aangepast kan worden. Daarna moet het altijd in overleg met de tegenstander. Meer informatie over het fluiten is deze week verstuurd aan de aanvoerders zoals die afgelopen seizoen bekend waren.

Wij wensen iedereen alvast een superfijn en sportief seizoen toe!