Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe website!

De huidige website staat al weer een aantal jaren online. Helaas merkten we al snel dat we achter de schermen tegen beperkingen aan liepen. In de afgelopen tijd is ook gebleken dat in de opgeleverde lay-out een beveiligingslek zit waardoor de site mogelijk gehackt was. Er was software geïnstalleerd die er voor zorgde dat je werd doorgeleid naar websites die niet onze bedoeling zijn en niets met de volleybalsport hebben te maken. Deze problemen moeten nu verholpen zijn.

In de tussentijd gaan we de komende weken aan de slag met een vernieuwde website. De grootste wijziging zal een nieuwe lay-out zijn die veel moderner en vlotter is. Daarna zullen er technisch wat verbeteringen komen voor het plaatsen van wedstrijdverslagen en het versturen van nieuwsbrieven.

Heb jij nog wensen voor de nieuwe website? Geef deze dan deze week nog door, zodat we deze mee kunnen nemen. We zijn de lay-out al aan het uitzoeken en gaan dan snel de website vernieuwen. We hopen deze uiterlijk in september te publiceren. Spannend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *