Zoek
Sluit dit zoekvak.

De nieuwe website is live!

De afgelopen weken is er gewerkt aan een nieuwe website. Flinke klus om alles weer op de juiste plek te zetten, het is gelukt! De nieuwe website is gemaakt door BoukeKoning.nl. De meeste informatie die op de nieuwe site stond vind je bijgewerkt terug op de nieuwe site. Mis je nog informatie? Laat het ons dan weten.

Technisch gezien is er ook het een en ander aangepast. Nieuwsbrieven worden voortaan intern verzonden en kan door meerdere personen nu worden gedaan. Automatisch wordt je ook weer op op de hoogte gehouden als er nieuws is te melden. De site is achter de schermen eenvoudiger opgebouwd waardoor deze langer meegaat in de steeds veranderende technische wereld.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje en laat het ons weten! Oh ja; je kunt vanaf nu reageren op berichten en dat vinden we leuk! Veel plezier op de nieuwe website!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *