Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw seizoen!

28 september, de start van een nieuwe competitie met een nieuw team van Avios/Triumphera DS2. We hebben al een paar goede training samen gehad en beginnen vol goede moed aan onze eerste wedstrijd. We moeten hier en daar nog wat aan elkaar wennen, maar is dat niet in elk nieuw team zo? Helaas verloren wij de 1e set met 14-25. In de eerste set zaten er al leuke rally’s tussen. Na het verlies van de 1e set kwamen we bij elkaar en voelden we allemaal dat de winst er wel in zit. De passen moeten beter bij de spelverdeler aankomen en daarna moeten we het afmaken, want de gaten zijn er wel. De 2e set zat het er helaas weer niet voor ons in. Met 14-25 hebben we de set helaas weer verloren. Maar we laten onze koppen niet hangen en gaan door naar de 3e set. En in deze set bleven we punten scoren, we bleven voor lopen op onze tegenstander en maakte het af met 25-18.
Deze overwinning proeft naar meer en de winst mee naar huis nemen zat er nog in. Door met dezelfde opstelling en we bleven voor lopen op onze tegenstander. In de laatste punten kwam de tegenstander weer in de buurt maar naar een wissel wisten wij het af te maken met 25-20. De 5e set in. Nu moeten we de winst wel mee naar huis nemen roepen we tegen elkaar. We mogen beginnen met opslag. Het blijft een nek aan nek race tot het einde. Maar de laatste punten weten we te scoren en we pakken de winst. We gaan naar huis met een 3-2 overwinning. De eerste is binnen!
(Helaas vergeten foto’s te maken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *