Zoek
Sluit dit zoekvak.

C-jeugd wint lokale derby

Donderdag 28 september kwam DOS Kollumerzwaag XC 1 op bezoek in de Van der Bijhal in Kollum. Een echte lokale derby dus! Hoewel dit team voor het eerst in deze competitie uitkomt, staat DOS altijd garant voor goed spel en dus ook voor spannende wedstrijden. In de eerste set blijkt echter dat de volleyballers uit Kollumerzwaag hun draai nog moeten vinden. Triumphera wint deze set met een duidelijk uitslag; 25-6. Ook de tweede set weet DOS het tij nog niet te keren terwijl onze c-jeugd rustig en goed blijft spelen. Wederom wint Triumphera met forse cijfers (25-8). Na de eerste 4-0 overwinning ooit van vorige week, ruikt het team ook deze week kansen! Coach Jellie Jongsma stimuleert het team om drie keer te blijven overspelen. Dat brengt meer uitdaging met zich mee voor de thuisploeg. De laatste twee sets worden ook winnend afgesloten maar met minder afgetekende cijfers: 25-18 en 25-15. Opnieuw een 4-0 overwinning dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *