Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eerste volle winst b-jeugd

Op donderdag 28 september ontving jeugd B het B-mixteam van DOS in de van der Bijhal in Kollum. Voor DOS is dit de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen in deze klasse. Voor de jeugd van Triumphera is het alweer de derde wedstrijd. Bovendien spelen ze nu voor het tweede jaar in deze klasse. De eerste twee wedstrijden wisten ze te winnen en het team is van plan om de zegereeks voort te zetten. In het begin van de wedstrijd is het echter wel even zoeken naar de vorm. DOS komt goed mee in het spel maar de thuisploeg weet net op tijd toch een voorsprong te pakken en wint de eerste set met 25-19. Vanaf de tweede set begint het goed te draaien aan de kant van Triumphera. De sets worden met steeds duidelijker afgetekende cijfers gewonnen en de B-jeugd haalt de eerste 4-0 overwinning van dit seizoen binnen (setstanden 25-19, 25-14, 25-10, 25-12)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *