Zoek
Sluit dit zoekvak.

Avios/Triumphera DS2 uit in Drachten

Op naar Drachten. Onze 2e wedstrijd dit seizoen moesten wij tegen VC Drachten DS3. We waren met 8 man op pad en we hadden er zin! De eerste set begon en direct merkte we dat we aan elkaar gewaagd zijn. Dit was ook te zien aan de punten want we blijven elke keer bij elkaar in de buurt. Na hard werken winnen we de eerste set met 20-25. Die is binnen! We beginnen vol goede moed aan de 2e set, maar die is zwaar. We geven alles maar de tegenstander wint het helaas net van ons, de stand in de 2e set is 25-23. De 3e set loopt helaas om dezelfde manier. In de laatste punten wint de tegenstander weer van ons met 25-21. De winst is nog niet vergeven dus we zullen knokken in de 4e set. Qua punten blijven we dicht bij elkaar in de buurt. Het is een spannende pot en bij 23-19 vragen we een time out aan. Even de koppen bij elkaar en we gaan er weer voor. Dit hadden we even nodig want we komen bij en het staat 23-22. De tegenstander scoort hierna, en daarna scoren wij weer. Het staat 24-23. Helaas weten ze een gaatje te vinden bij ons met de laatste bal. 25-23, de 4e set helaas ook verloren. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *