Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jeugd B op koers voor kampioenschap?

Donderdag 5 oktober stond voor Triumphera Jeugd B de thuiswedstrijd tegen ODS Beetsterzwaag op het programma. ODS had nog maar één wedstrijd gespeeld en met 3-1 gewonnen. Met 4 punten uit 1 wedstrijd stonden ze onder Triumphera, maar verder betekende dit weinig.

De bezoekers bleken een enthousiaste meiden-ploeg die heel leuk konden volleyballen. Toch kon je zien dat het hun eerste jaar in deze klasse is. Dat bleek bijvoorbeeld doordat bij de Kollumers meer spelers al bovenhands serveren. Daarmee werden dan ook veel punten gescoord. Elke set werd met vrij ruime cijfers gewonnen. Triumphera B1 trok alle sets naar zich toe en wist met de 4-0 winst de 5 wedstrijdpunten aan hun totaal toe te voegen. De stand laat zien dat ze vrij riant op de eerste plaats staan en los komen van hun naaste belagers! Setstanden: 25-11, 25-21, 25-19 en 25-15.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *