Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C incasseert ondanks goed volleybal toch eerste verlies

De spanning was voor de wedstrijd voelbaar, geeft coach José Elzinga aan. Want dat het een spannende wedstrijd zou worden tegen Oer ’t net MC1 was van te voren bekend. De jeugd wist dat de tegenstander vorig seizoen ook al goed was. Verschil nu is dat ook de Triumphera c-jeugd een hele ontwikkeling heeft doorgemaakt. Dat ze eind van vorig seizoen twee keer per week hebben getraind is goed terug te zien.

De eerste set gaat de stand gelijk op. De teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd. In tegenstelling tot vorige week wordt er veel 3 keer gespeeld aan de kant van de thuisploeg en dat levert punten op. De eerste set wordt dan ook gewonnen met 25-20.

De inspanningen van de eerste set hebben een beetje z’n weerslag op de tweede. Oer ’t net is in deze set de winnaar met 15-25. Triumphera weet zich goed te herpakken. Aan de inzet ligt het zéker niet. De ballen worden werkelijk overal vandaan aldus mede-coach Jellie Jongsma. Echt heel knap hoe het team de draad weer oppakte. Toch won Oer ’t net deze set met 19-25.

Dan moet het dus in de vierde set gebeuren. Triumphera weet de lijn van de derde set door te zetten en haalt werkelijk alles uit de kast. Het is ongekend spannend. Coaches en toekijkende ouders hebben het zweet in de handen staan. Helaas is het uiteindelijk ‘net niet’ en wint Oer ’t net ook de laatste set met 23-25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *