Zoek
Sluit dit zoekvak.

Triumphera dames 1 knokt zich naar de overwinning

Op 19 oktober 2023 speelde Triumphera dames 1 (Kollum)  tegen Udi dames 1 (Grou).  Door wat verschuivingen in het programma, kon het georganiseerd worden dat deze wedstrijd al startte om 20:00 uur in plaats van 21:00 uur.

Het team uit Kollum was net als vorige week bemand met 6 spelers. Door ziekte, een blessure en een speler die op vakantie was, maakte dat er niet teruggevallen kon worden op wisselspelers.    

Waar anders op donderdagavond de hele sporthal gevuld is met volleyballende teams. Was nu alleen deze wedstrijd in de sporthal. De dames moesten dan ook zelf de sfeer in de hal brengen met een handvol supporters. 

Tegen Udi hebben de dames ook vorig jaar gespeeld. De dames weten ook dat dit geen makkelijke wedstrijd gaat worden.  Om 20:00 uur klinkt het startsignaal van de wedstrijd.   

De start is moeizaam. Dit hebben de dames vaker (diesels). Maar toch verloopt de wedstrijd in het algemeen moeizamer dan anders. Het is echt vechten, zoals Coach Jan dit zegt. Dat vechten doen de dames de eerste drie sets ook en er wordt gewonnen met:
1e) 25-20
2e) 25-18
3e) 25-16

Dan start de vierde set. De dames van Triumphera willen alle punten in Kollum houden. Maar hier slagen ze niet in. De routine is uit het team. En bieden weinig tegenstand aan Udi. De set wordt verloren met 8 – 25. 

Licht teleurgesteld door het verlies van de laatste set. Vieren de dames uiteraard wel feest. Want de winst is binnen. En wel de  vierde op rij! De dames uit Kollum hebben gewonnen met  3-1. 

Wil je nog meer op de hoogte blijven van Triumphera Dames 1, volg ons dan ook op Instagram: triumphera_dames1

Ook bent u uiteraard van harte welkom in de Van der Bijhal in Kollum om wedstrijden te kijken. Kijk voor het actuele programma: 
www.volleybal.nl. Kijk wel even goed of wij  in Kollum spelen. Dit voorkomt teleurstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *