Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zestal dames 1 pakt opnieuw volle winst

Dames 1 werd donderdagavond 2 november laat op de avond verwacht in Leeuwarden voor de competitiewedstrijd tegen Leevoc 4. Opnieuw is het team niet compleet. Anne en Marinke zijn langere tijd afwezig door fysieke ongemakken. Bianca geniet van haar vakantie en dus beschikt coach Jan maar over 6 speelsters. 
Tineke is niet fit, Jan vraagt daarom extra inzet van de rest van het team.

De dames weten dat goed op te pakken. Vanaf het begin van de wedstrijd dicteert Triumphera het spel. De passing verloopt opvallend beter dan de vorige wedstrijden. Liesbeth concludeert naderhand terecht dat er ook weinig servicedruk van Leevoc uitging. Liesbeth zelf daarentegen wist het Leevoc behoorlijk moeilijk te maken met haar geplaatste service.

Spelverdeelster Nicole kan echter naar hartelust set ups geven met de mooie passes die ze krijgt. Lieneke is op de mid onhoudbaar. Op de buitenpositie hebben  Jellianne en Greetje weinig hinder van de blokkering van Leevoc en variëren hun aanvallen goed. Tineke weet zich de hele wedstrijd staande te houden en scoort eveneens bijna elke bal die ze op de voor haar minder bekende midpositie krijgt. 

Einduitslag: 11-25, 8-25, 17-25, 17-25 en dus opnieuw alle punten mee naar Kollum! 
Dames 1 voert op dit moment de ranglijst aan in de 2e klasse L.  Benieuwd of ze dat vast weten te houden?

Volgende week donderdag spelen ze om 21.00 uur thuis in de van der Bijhal tegen hekkensluiter Havot 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *