Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na 4 weken niet spelen, zonder winst naar huis.

Na 4 weken mochten we eindelijk weer spelen! Vol goede moet gingen we richting St. Annaparochie. Dat we 4 weken niet gespeeld hadden was te merken in de eerste set. Deze verloren wij met 25-10. We herpakken ons weer gaan beginnen vol goede moed aan de tweede set. Hier zaten we alweer iets beter in het spel, maar helaas. Deze set verloren we ook met 25-20. We komen met de koppen bij elkaar want de winst zit er heus wel in. Maar helaas ook de derde set verliezen wij met 25-07. De wedstrijd is al verloren dus we besluiten wat om te gooien in de opstelling. De laatste set speelden we nog wel lekker maar na een spannend einde verliezen wij ook deze set met 25-23. Laten we deze avond maar snel vergeten. Op naar Serhuisterveen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *