Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 voor zevende wedstrijd op rij ongeslagen

Dames 1 reisde donderdag af naar Wijnjewoude. In de zaal, niet veel groter dan één volleybalveld, wachtte het eerste damesteam van D.W.S. dat 5e op de ranglijst staat. Bij het inspelen laat D.W.S. zien over flink wat slagkracht te beschikken. Al snel in de eerste set blijkt echter dat de passing een minder sterke kant van hen is. Triumphera weet daar vrijwel de hele wedstrijd goed druk op te zetten waardoor de thuisploeg alleen zo nu en dan aanvallend weet te scoren. Dames 1 wint de wedstrijd dan ook met 4-0 en staat ongeslagen aan kop in de tweede klasse L! 

De komende twee weken zijn de dames vrij op donderdagavond. Op 7 december staat de uitwedstrijd tegen de nummer 2 gepland, dat belooft een mooie en spannende wedstrijd te worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *