Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C pakt belangrijke punten

Deze week ontving de c-jeugd VCS MC1 in de Van der Bijhal. In de top van het klassement is het reuze spannend. Triumphera kan nog meedoen om de prijzen maar VCS won de laatste wedstrijden met indrukwekkende cijfers en is dus bezig met een opmars.

In de eerste set is de jeugd daar nog wat van onder de indruk en deze set wordt dan ook verloren. VCS speelt veel ballen in één keer terug en dat is toch lastig. De thuisploeg krijgt daarom de opdracht om veel achterin te spelen bij de tegenstander, dan heeft VCS geen kans om een bal ineens terug te spelen. Ook mag met de service meer risico worden genomen. Deze opdrachten worden met ups en downs uitgevoerd. Daardoor is het zo nu en dan ongekend spannend maar uiteindelijk wint Triumphera de wedstrijd met 3-1. Belangrijke punten in deze fase van de competitie. Ze verstevigen de derde positie op de ranglijst en houden aansluiting bij de nummers één en twee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *