Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dames 1 incasseert eerste verlies

Op donderdagavond 7 december kwam er een einde aan de lange zegereeks van dames 1. Zeven wedstrijden op rij wonnen ze vanaf september, slechts 1 set werd verloren. Nu stond de nummer 2 (vvDSO) tegenover hen. Spelverdeelster Nicole was verhinderd maar Liesbeth en Tineke namen beurtelings haar taak over. Vanaf het begin ontbrak de vanzelfsprekendheid waarmee het team normaal gesproken speelt. De passing kwam moeizaam bij de spelverdeler, set-ups varieerden daardoor en aanvallen misten vervolgens de scherpte. Voor het eerst dit seizoen stond er een team tegenover hen, dat ook erg goed verdedigde. Alle zeilen bijzetten dus voor de dames. Dit lukte echter niet. Bij vlagen leek het tij te keren maar dan volgde weer een reeks individuele fouten op rij van verschillende speelsters. Coach Jan Vonk keek het met lede ogen aan. Time-outs, wissels, peptalks en instructies; het hielp allemaal niet. De wedstrijd werd met afgetekende cijfers verloren, vvDSO won met 4-0. Dat was wel even slikken. Gelukkig was de marge op de ranglijst 9 punten, dus de koppositie is nog steeds in handen van Triumphera. Komende week ontvangt het team om 19.30 uur VC058 in de van der Bijhal. De nummer 3 van de competitie. Zaak dus dat het team er dan weer staat na deze off-day en laat zien dat ze wel degelijk goed kunnen volleyballen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *