Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jeugd C sleept belangrijke punten binnen

Een echte derby stond afgelopen donderdag op het programma voor onze c-jeugd. Niet alleen omdat vc Buitenpost de tegenstander was maar ook omdat het onderlinge verschil in punten klein was. En uiteraard wilde Triumphera de voorsprong vergroten en daarmee aansluiting bij de nummers 1 en 2 van de ranglijst houden. Het team was woensdag tijdens de training goed voorbereid op specifieke wedstrijdsituaties. En dat wisten ze goed in te zetten. Ze wonnen met 3-1! Zo nu en dan maakten ze het onnodig spannend aldus de coach. Maar daar was de wedstrijdspanning vast debet aan.
Volgende week nog een spannende uitwedstrijd tegen koploper Oer’t Net en dan zit de eerste helft van de competitie er al weer op! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *