Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spanning loopt op voor jeugd B

Ongekend spannend is het aan de top van het klassement bij de b-jeugd. Triumphera staat bovenaan maar het verschil met de nummer 2, Oer ‘t Net, is klein. Beide teams treffen elkaar niet meer. Dus maximale score halen uit de laatste wedstrijden is belangrijk. 
Dat lukte net niet afgelopen donderdag in Beetsterzwaag. Er werd weliswaar gewonnen met 3-1 van ODS maar Oer ‘t net won met 4-0 van Oerterp. Het onderlinge verschil is nu nog 1 punt.

Komende donderdag speelt onze b-jeugd thuis de laatste wedstrijd om het kampioenschap. Ze kunnen daarbij uiteraard aanmoediging gebruiken! Komt u ook donderdag 14 december om 19.30 uur naar de van der Bijhal? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *