Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeugd B kampioen!

Tot op het laatst moesten ze ervoor strijden. Want het verschil met de nummer 2 op de ranglijst was maar 1 punt. Er zat dus maar één ding op afgelopen donderdag: winnen met 4-0. Alleen dan was de b-jeugd zeker van het kampioenschap. Tegenstander Oerterp stond laatste maar dat wil vooraf niet zoveel zeggen. Gelukkig blijkt vanaf het begin van de wedstrijd dat Triumphera duidelijk een stap verder is dan de tegenstander. Met afgetekende cijfers winnen ze alle vier de sets en mogen ze zich kampioen noemen! De jeugd werd door het bestuur van Triumphera in het zonnetje gezet. Vanuit de redactie ook van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Vanaf januari gaat het team in de A-competitie spelen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *